Toinen koti autollesi

Tarvitsetko pysäköintipaikan pidemmäksi aikaa kotisi, työ- tai opiskelupaikkasi läheltä? Osaan AutoParkin kohteista meillä on tarjota autopaikkoja vuokralle. Kun teet meidän kanssa pysäköintisopimuksen saat oikeuden pysäköidä alueella, jolle sopimus on tehty.

Autopaikka vuokralle


Voimme tehdä kanssasi joko toistaiseksi voimassa olevan pysäköintisopimuksen tai määräaikaisen sopimuksen, jonka vähimmäiskesto on kolme kuukautta loppuen kokonaiseen kuukauteen. Pysäköintiluvan voimassaoloaikana voit pysäköidä alueen vapaille paikoille. Jos kohteessa on tarjolla sopimuspysäköintiä, niin maininta siitä ja hinnat löydät kohteen omalta sivulta. 

Lupa pysäköidä


Kohteessa olevasta käytännöstä riippuen pysäköintioikeutesi sopimusalueelle voidaan todeta joko pysäköintikortin tai ajoneuvon rekisterinumeron avulla. Huomioithan, että useimmissa kohteissa uudet pysäköintisopimukset tehdään toimimaan vain ajoneuvon rekisterinumerotunnistuksella.

  • Jos käytössäsi on pysäköintikortti, tulee sinun laittaa kortti aina näkyvästi esille ajoneuvosi kojelaudalle tuulilasin taakse, kun pysäköit sopimusalueella. Pysäköintikortti ei ole ajoneuvosidonnainen, mutta samaan aikaan vain yksi ajoneuvo voi käyttää sitä pysäköintialueella. Pysäköintikortin lähetämme postitse.

  • Jos taas pysäköintioikeuden todentaminen tapahtuu ajoneuvon rekisterinumerolla, et tarvitse/saa pysäköintikorttia. Ennen kuin ajat ensimmäistä kertaa alueelle sinun tulee syöttää pysäköintijärjestelmäämme ajoneuvosi rekisterinumero. Järjestelmästä tarkistetaan pysäköintilupasi voimassaolo. Saman pysäköintiluvan alle voit tallentaa useamman ajoneuvon rekisterinumerot, mutta vain yksi ajoneuvo kerrallaan voi olla aktiivisena pysäköintijärjestelmässä. Jos sinulla on käytössäsi useampi ajoneuvo, sinun tulee itse huolehtia siitä, että käytössäsi olevan ajoneuvon rekisterinumero on aktiivinen pysäköinnin aikana.

Mikäli kohteeseen tarvitaan avain tai kulkutunniste, tämä toimitetaan
sinulle postitse.


Image

Näytä sopimusalueet kaupungeittain


Yhteydenotto kätevästi verkon kautta


Tämän sivun haun kautta voit tarkistaa kaupunkikohtaiset sopimuspysäköintialueet ja pääset myös tarkastelemaan kohdetietoja. Kohteen tiedoista näet, onko kohteessa sopimuspaikkoja vapaana ja voit tiedustella autopaikkaa täyttämällä kohdesivulta lomakkeen. Vahvistamme sinulle autopaikkatilanteen ja muut vuokraukseen liittyvät tiedot sähköpostitse muutaman päivän kuluessa.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected].