TIETOA meistä

AutoParkki Norden Oy:n toiminta alkoi Suomessa vuonna 2003. Vuosien myötä AutoParkista on kasvanut yksi Suomen suurimmista yksityisistä pysäköintioperaattoreista. Toiminnassamme olemme erikoistuneet puomittomiin pysäköintikohteisiin.

Helppoa pysäköintiä


Mottomme on helppoa pysäköintiä. Tämän sanoman välittäminen asiakkaillemme on meille erityisen tärkeää. Haluamme, että asiakkaamme tuntevat, että pysäköinti kohteissamme on vaivatonta, turvallista ja asiakasystävällistä. Tämän takia hyvin hoidetut, selkeästi opastetut ja toimivat kohteet ovat meille kunnia asia.

Yli 50 autoparkkilaista


AutoParkin toimintaa ohjaavat yrityksemme arvot: rehellisyys, innokkuus, kunnianhimo ja tiimityö. Me autoparkkilaiset olemme motivoituneita, tehtäviimme koulutettuja ja AutoParkin tavoitteisiin sitoutuneita. Tällä hetkellä meitä työskentelee yli 50 ympäri Suomea.

Olemme osa Indigo Invest AS:n Indigo Parking Groupia, joka on pohjoismaiden johtavaa pysäköintialan asiantuntija. Suomen Pysäköintialan Liitto ry:n jäsenenä AutoParkki noudattaa toiminnassaan liiton eettisiä sääntöjä. Tutustu tästä sääntöihin »

11 000

pysäköintipaikkaa

100

pysäköintikohdetta

21

kaupunkia
Image
Rehellisyys
Image
Innokkuus
Image
Kunnianhimo
Image
Tiimityö