Tehokasta sopimus- ja vieraspaikkojen hallintaa

AutoParkilla on tarjota kiinteistösi sopimuspysäköinnin sekä asiakas- ja vieraspaikkojen hallintaan erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä maksullisiin että maksuttomiin pysäköintialueisiin. Takaamme, että kaikki osapuolet ovat ratkaisuihimme tyytyväisiä niin omistajat kuin vuokralaisetkin.

Sopimuspysäköinnin hallintapalvelut


AutoParkille voit ulkoistaa koko sopimuspysäköinnin hallinnoinnin aina pysäköintipaikkojen myymisestä ja markkinoinnista sopimusten tekemiseen ja laskutukseen. Tällöin kiinteistön sopimuspysäköinnin hallinnointi ei vie henkilöstösi aikaa vaan me hoidamme kaiken puolestasi.

Jos kuitenkin haluat itse vuokrata kiinteistösi sopimuspysäköintipaikkoja, on meillä myös ratkaisu tähän – sähköinen, nettipohjainen pysäköintijärjestelmä - AutoParkki Portaali. Järjestelmän avulla pystyt itsenäisesti hallinnoimaa kiinteistösi yritysten ja asukkaiden pysäköintilupia.

Verkkoparkista apua väliaikaisten lupien hallinnointiin


AutoParkin Verkkoparkki-palvelun kautta voidaan hoitaa kiinteistön, business parkin tai yrityksen väliaikaiset pysäköintilupa-asiat kätevästi verkossa. Jokainen voi itse ostaa pysäköintiluvan tarpeensa mukaan esimerkiksi omat loma-ajat huomioiden.

Osto-oikeus voidaan määritellä joko kaikkien saataville tai rajoittaa oikeuksia ostokoodeilla. Käytännössä osto-oikeuksien rajoittaminen tarkoittaa sitä, että ostokoodit jaetaan kiinteistössä toimivien yritysten ja niiden henkilökunnan käyttöön. Verkosta ostettavien väliaikaisten pysäköintilupien kestot voidaan sopia kohdekohtaisesti.

Lue lisää Verkkoparkista »


Asiakas- tai vieraspaikkojen hallintapalvelut


”Asiakkaidemme parkkipaikat vievät alueella luvattomasti pysäköivät.”
”Haluaisimme tarjota asiakkaillemme 1 h maksuttoman pysäköinnin,
mutta pitää pysäköintialueen muutoin maksullisena.”

Kuulostaako tutulta? AutoParkki Portaalia voidaan käyttää maksuttomalla tai maksullisella pysäköintialueella sen käytön tehostamiseen. Järjestelmä toimii niin,
että päätelaitteeseen syötetään asiakkaan ajoneuvon rekisterinumero, joka tallentuu reaaliaikaisesti pysäköinninvalvontajärjestelmään. Maksullisilla alueilla muut
autoilijat voivat maksaa pysäköinnin normaalisti maksuautomaattiin. Kun rekisterinumero on tallennettu portaaliin, ei erillisiä lupalappuja pysäköintiin enää tarvita vaan pysäköinninvalvoja näkee tiedon järjestelmästä.

Portaalia voit joko itse hallita tai antaa asiakkaan syöttää ajoneuvonsa rekisterinumero järjestelmään. Päätelaite voidaan sijoittaa esim. business parkin vastaanottoon, hotellin kongressipalveluihin, kuntosaliin, lounasravintolaan tai yrityksen eteisaulaan sisätiloihin.

AutoParkin valvomilla alueilla pysäköinninvalvojamme käy alueella säännöllisesti tarkistamassa, että alueesi pysäköintiehtoja noudatetaan. Alueen opasteissa
kerrotaan tarkasti, miten asiakkaana alueella toimitaan.

Image

Kiinnostuitko?

Kysy rohkeasti.
Myyntimme palvelee
mielellään pysäköintiasioissa:
[email protected]