Koronavirusepidemian vaikutuksia toimintaamme

Tiedote


Hyvä asiakkaamme!

Koronavirusepidemia vaikuttaa nyt meidän kaikkien elämään ja teemme kaikkemme, että asiakkaillamme ja henkilökunnallamme on turvalliset olosuhteet pysäköintikohteissamme, ja pyrimme omalta osaltamme tekemään parhaamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ja hallituksen suosituksia sekä omistajiemme ohjeistusta.

Tehostettua siivousta ja tietoa aukioloajoista

Kaikissa pysäköintikohteissamme olemme tehostaneet ja lisänneet maksuautomaattien desinfioimista. Henkilökuntamme on ohjeistettu ennaltaehkäisevään toimintaan ja käyttäytymiseen viruksen leviämistä vastaan. Lähes kaikissa kohteissamme voit myös maksaa pysäköinnin EasyParkin tai ParkManin mobiilimaksuna.

Pyrimme siihen, että kohteemme toimisivat mahdollisuuksien mukaan ilman häiriöitä. Pysäköintikohteiden ja etenkin joidenkin pysäköintihallien aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia, jos ne ovat kiinteästi sidoksissa esim. kauppakeskusten ja hotellien aukioloaikoihin. Pyydämmekin tässä tapauksessa tarkistamaan myös kauppakeskuksen ja hotellien aukioloajat heidän www-sivuiltaan.

Pidetään huolta toisistamme!

Ystävällisin terveisin

AutoParkki Norden Oy