Parkkisähkö ja AutoParkki yhteistyöhön

Uutinen


AutoParkki Norden Oy ja Parkkisähkö Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen sähköautojen latauspalveluista. Sopimus kattaa AutoParkin kaikki yli 100 pysäköintialuetta 21 paikkakunnalla. Ensimmäiset 12 latauspisteitä tulevat saataville WTC:n Helsingin pysäköintihalliin, jota AutoParkki operoi. Latauspalveluita laajennetaan yhdessä kiinteistön omistajien kanssa muille paikkakunnille kysynnän mukaan.

Parkkisähköllä on ennestään laajat yhteistyösopimukset pysäköintioperaattorien Finnpark Oy:n ja EuroPark Finland Oy:n kanssa. AutoParkin sopimus laajentaa Parkkisähkön toimintaa merkittävästi.

”AutoParkin laaja Suomen suurimmat kaupungit kattava verkosto on Parkkisähkölle tärkeä avaus monella paikkakunnalla, jossa ladattavat autot ovat vasta tulossa valtavirtaan. Haluamme olla mukana näyttämässä suomalaisille, että sähköautojen lataaminen voi olla helppoa ja edullista. Parkkisähkön peruslataus toimii nyt ja jatkossakin ilman aloitus- tai aikaveloitusta, pelkän sähkön hinnalla”, summaa Parkkisähkö Oy:n toimitusjohtaja Jiri Räsänen.

AutoParkki on viime vuosina kehittänyt toimintaansa voimakkaasti ja satsannut uusiin palveluihin.

”Yhä useampi autoilija kyselee sähköautojen latausmahdollisuudesta pysäköintialueillamme ja näemme, että esimerkiksi työsuhdehybridien käyttö kasvaa erityisesti kasvukeskuksissa. Hybridiautoilijoiden palvelu on ollut haasteena, sillä hybridejä pitää ladata tiuhaan, jotta ne pysyvät sähköajossa. Useimpien latausoperaattorien palveluissa on latauksen aikaveloitus. Valitsimme Parkkisähkön latauspalvelun, koska sillä asiakkaamme saavat eniten vastinetta rahoillensa”, toteaa AutoParkki Norden Oy:n toimitusjohtaja Christer Hede.