Tehokasta sopimus- ja vieraspaikkojen hallintaa

AutoParkilla on tarjota kiinteistösi sopimuspysäköinnin sekä asiakas- ja vieraspaikkojen hallintaan erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä maksullisiin että maksuttomiin pysäköintialueisiin. Takaamme, että kaikki osapuolet ovat ratkaisuihimme tyytyväisiä niin omistajat kuin vuokralaisetkin.

Sopimuspysäköinnin hallintapalvelut


AutoParkille voit ulkoistaa koko sopimuspysäköinnin hallinnoinnin aina pysäköintipaikkojen myymisestä ja markkinoinnista sopimusten tekemiseen ja laskutukseen. Tällöin kiinteistön sopimuspysäköinnin hallinnointi ei vie henkilöstösi aikaa vaan me hoidamme kaiken puolestasi.

Jos kuitenkin haluat itse vuokrata kiinteistösi sopimuspysäköintipaikkoja, on meillä myös ratkaisu tähän – sähköinen, nettipohjainen pysäköintijärjestelmä - AutoParkki Portaali. Järjestelmän avulla pystyt itsenäisesti hallinnoimaa kiinteistösi yritysten ja asukkaiden pysäköintilupia.

Asiakas- tai vieraspaikkojen hallintapalvelut


”Asiakkaidemme parkkipaikat vievät alueella luvattomasti pysäköivät.”
”Haluaisimme tarjota asiakkaillemme 1 h maksuttoman pysäköinnin, mutta pitää pysäköintialueen muutoin maksullisena.”


Kuulostaako tutulta? AutoParkki Portaalia voidaan käyttää maksuttomalla tai AutoParkin maksullisella pysäköintialueella sen käytön tehostamiseen. Järjestelmä toimii niin, että päätelaitteeseen syötetään asiakkaan auton rekisterinumero, joka tallentuu reaaliaikaisesti AutoParkin pysäköinninvalvontajärjestelmään. Maksullisilla alueilla muut autoilijat voivat maksaa pysäköinnin normaalisti maksuautomaattiin. Kun asiakkaan rekisterinumero on tallennettu portaaliin, ei erillisiä lupalappuja pysäköintiin enää tarvita vaan pysäköinninvalvoja näkee tiedon järjestelmästämme.

Portaalia voit joko itse hallita tai antaa asiakkaan syöttää autonsa rekisterinumero järjestelmään. Päätelaite voidaan sijoittaa esim. bisnesparkin vastaanottoon, hotellin kongressipalveluihin, kuntosaliin, lounasravintolaan tai yrityksen eteisaulaan sisätiloihin.

AutoParkin pysäköinninvalvoja käy alueella säännöllisesti tarkistamassa, että alueesi pysäköintiehtoja noudatetaan. Alueen opasteissa kerrotaan tarkasti, miten asiakkaana alueella toimitaan.
Image

Kiinnostuitko?

Kysy rohkeasti.
Myyntimme palvelee
mielellään pysäköintiasioissa:
[email protected]