Enemmän kuin lippuautomaatti

AutoParkki Norden Oy on Metric-maksuautomaattien jälleenmyyjä Suomessa. Metric-maksuautomaatit ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja turvallisia. Lisäksi ne kestävät hyvin Suomen sääolosuhteita ja ovat tyylikkään näköisiä. Metric-automaatit sopivat niin pieniin kuin isoihin kohteisiin.

Sujuvampaa arkea


Pysäköinnin maksaminen sujuu helposti Metric-automaateilla. Suosituimmassa mallissa syötetään maksuautomaattiin ensin ajoneuvon rekisterinumero ja sen jälkeen maksetaan pysäköinti. Itse pysäköintilippua ei enää tarvitse viedä ajoneuvoon, koska rekisterinumero tallentuu pysäköintijärjestelmään. Tämä helpottaa autoilijan asiointia pysäköintialueella.

Myynti ja vuokraus


Jälleenmyyjänä sekä myymme ja vuokraamme Metric-maksuautomaatteja. Jotta pysäköinnin maksaminen sujuisi mahdollisimman helposti, palveluihimme kuuluvat myös maksuautomaattien päivitys- ja huoltotyöt.

Jos sinulla on pysäköintikohde, jonne haluat toimivat maksuautomaatit, mutta et muita pysäköintipalveluita, niin kerromme tästä vaihtoehdosta mielellämme lisää.

Metric-maksuautomaatit


Metric Elite LS -maksuautomaatit pysäköinnin maksamiseen on suunniteltu BS EN 12414 standardin mukaisiksi. Elite LS tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pysäköintimaksujen maksamiseen.

Metric Elite LS -maksuautomaatit voidaan valmistaa joustavasti kohteen vaatimusten mukaan erilaisista moduuleista. Olemme kuitenkin tehneet valinnan sinulle helpoksi ja rakentaneet valmiin mallin Metricin Elite LS -lippuautomaatista, joka sopii Suomen olosuhteisiin.

Varastomallissamme on:

  • Värinäyttö, joka ohjaa asiakasta pysäköintimaksun maksamisessa automaatilla
  • Kaksi pysäköintilipun tulostusyksikköä (8000 lipun kapasiteetti)
  • Kolikkojen ja maksukorttien käyttömahdollisuus maksutapoina
  • Kanta-asiakaskortin hyödyntämismahdollisuus esim. alennus pysäköintimaksusta
  • Aakkos-numeerinen näppäimistö rekisterinumeron syöttämistä varten
  • Videonäyttö, jossa video-ohjeistus automaatin käyttöön sekä hinnasto
  • Sisäänrakennettu termostaatti, jotta kone pysyy käyttökunnossa myös kylmällä säällä
  • Sähköverkkoon kytkettävä malli

Voimme myös rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan maksuautomaattimallin esimerkiksi ilman rekisterinumeronäppäimistöä ja vaikka aurinkopaneelilla toimivan mallin. Tutustu eri vaihtoehtoihin Metric Groupin sivustolla »

Image

Ota yhteyttä!

Metric-myyntimme
palvelee mielellään:
[email protected]